English version
 
 
Ponedeljak, 06.02.2023.
Broj posjeta: 4960782
  Novosti | Tenderi-Konkursi-Ugovori-Odluke | Dokumenti | Organizacija | Direktor | List "Montenegro šume" | Info/Vodič | Foto/Video | Linkovi | Kontakt
· NOVOSTI IZ MINISTARSTVA (ŠUMARSTVO I LOVSTVO)

Slika dana

Pretraga
 Vijesti
 Tenderi i dokumenti


 

Novosti opširnije

03.02.2023. / SAOPŠTENJE ZA JAVNOST (Foto/Link)


SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Predsjednik Vlade Crne Gore, gospodin Dritan Abazović, danas je u svom Kabinetu održao sastanak na temu bespravnih aktivnosti i nelegalne eksploatacije šuma, na inicijativu VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, gospodina Armina Mujevića.

Na sastanku je VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima informisao prisutne o aktivnostima koje Uprava preduzima povodom bespravnih radnji u šumama i izrazio je potrebu za intenzivnije uključivanje svih drugih nadležnih organa u te aktivnosti, kao i sistemski pristup rješavanju ovog problema.

Na sastanku su pored VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima prisustvovali: ministar bez portfelja Zoran Miljanić, Zaštitnica imovinsko-pravnih interesa Crne Gore Bojana Ćirović, direktor Uprave policije Zoran Brđanin, direktor Uprave prihoda i carina Vladimir Bulajić, direktorica Uprave za inspekcijske poslove Ana Vujošević, pomoćnik direktorice Uprave za inspekcijske poslove Darko Rašović, generalni direktor Direktorata za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Dragan Otašević, načelnik Direkcije za šumarstvo u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Ranko Kankaraš, kao i predstavnici Direktorata za vanredne poslove u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova. Saopštenje Kabineta predsjednika Vlade Crne Gore možete pročitati na sledećem linku ---> OVDJE

Uprava za gazdovanje šumama i lovištima
.
 

 

Novosti

31.01.2023.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST (Foto/Prilog)


U ponedeljak, 30. januara 2023. godine, u Konferencijskoj sali hotela „Franca“ u Pljevljima, održan je prvi sastanak kolegijuma u proširenom sastavu Uprave za gazdovanje šumama i lovištima u 2023. godini. VD direktora Uprave, gospodin Armin Mujević upoznao je prisutne sa tekućim pitanjima i redovnim planiranim aktivnostima u narednom periodu, kojima će se započeti nova poslovna godina, a koje treba da dovedu do još boljih poslovnih rezultata.30.01.2023.
PREGLED PLAĆANJA UPRAVE ZA GAZDOVANJE ŠUMAMA I LOVIŠTIMA

Za period od 23.januara do 30.januara, 2023. godine.


30.01.2023.
UPOTREBA SLUŽBENIH AUTOMOBILA U UPRAVI ZA GAZDOVANJE ŠUMAMA I LOVIŠTIMA (Prilog)

Za period od 16.januara do 30.januara, 2023. godine.

28.01.2023.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST (Foto/Prilog)


Povodom objave teksta na portalu RFPRESS, pod naslovom „Peškovići: Put koji su čekali decenijama uništavaju šumokradice“, objavljenog 21. novembra 2022. godine, a u cilju transparentnosti u radu Uprave za gazdovanje šumama i lovištima i informisanosti zainteresovanih, Uprava za gazdovanje šumama i lovištima daje sljedeće saopštenje za javnost.


23.01.2023.
PREGLED PLAĆANJA UPRAVE ZA GAZDOVANJE ŠUMAMA I LOVIŠTIMA


Za period od 16.januara do 23.januara, 2023. godine.


--> ARHIVA VIJESTI (od 2008. - do danas)


Uprava za gazdovanje šumama i lovištima Crne Gore - 2008.