English version
 
 
Ponedeljak, 17.05.2021.
Broj posjeta: 4373178
  Novosti | Tenderi-Konkursi-Ugovori-Odluke | Dokumenti | Organizacija | Direktor | List "Montenegro šume" | Info/Vodič | Foto/Video | Linkovi | Kontakt
Slika dana

Pretraga
 Vijesti
 Tenderi i dokumenti


 

Novosti opširnije

19.04.2021. / Policijski službenici uključili su se u aktivnost Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprave za šume, povodom Svjetskog dana šuma (FOTO)

Policijski službenici i službenice i predstavnici JU Viša stručna škola Policijska akademija u Danilovgradu su se uključili u aktivnost koju Ministarstvo poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede i Uprava za šume organizuju povodom Svjetskog dana šuma, podsjećajući sve građane na značaj očuvanja životne sredine i obilježavanje ovog ekološkog datuma ustanovljenog od strane Ujedinjenih nacija.

Navedeno ministarstvo i uprava su obezbijedili sadnice svim zainteresovanim subjektima koji su izrazili spremnost da ih posade u periodu od 21. marta do 30. aprila 2021. godine.

Članovi i članice Udruženja policijskih službenica Crne Gore i Internacionalne policijske asocijacije Sekcija Crna Gora su sa polaznicima Policijske akademije dobijene sadnice danas posadili ispred objekata Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Policijske akademije, Udruženja penzionisanih službenika, predškolskih i školskih ustanova, Glavnog grada Podgorica i višegodišnjih partnera.

Pripadnici Sektora policije posebne namjene su sadnice posadili u krugu Centra za obuku na Zlatici, JU Resursnog centra za obrazovanje i osposobljavanje “1. jun”, JU Resursnog centra za djecu i mlade “Podgorica” i u krugu podgoričke gimnazije.

Realizacijom navedene aktivnosti je ukazano na važnost i vrijednost šuma, drveća i sadnje. Pokazana je posvećenost građanima, naročito mlađoj, kao i ranjivoj populaciji i spremnost na saradnju sa lokalnom zajednicom.
Trenutna situacija, usljed aktuelne pandemije, upravo nas podsjeća koliko je važno očuvati životnu sredinu.
 

 

Novosti

13.05.2021.
RAGOVANJE NA TEKST (Foto)Povodom teksta objavljenog na portalu dnevnih novina „Dan“ od 04.05.2021. godine, pod naslovom „Plužine i Šavnik ostaju bez četinara“, a u cilju objektivnog i istinitog informisanja javnosti povodom stanja šuma u područnim jedinicama Plužine i Šavnik, Uprava za šume Crne Gore daje sljedeće Reagovanje.

12.05.2021.
ČESTITKA (Foto)


07.05.2021.
SAOPŠTENJE - Odbijen prigovor D.O.O. "Vektra Jakić" - Pljevlja (FOTO/VIDEO)Vijeće Privrednog Suda odbilo je prigovor DOO “Vektra Jakić” Pljevlja na rješenje od 25.02.2021.godine kojim je ukinuta privremena mjera koja je toj kompaniji više od godinu ipo dana omogućavala da vrši eksploataciju šuma u državnom vlasništvu nakon što je Uprava za šume raskinula koncesioni ugovor.

29.04.2021.
Nastavak podjele besplatnih sadnica (FOTO)Naši zaposleni danas su u Pljevljima podjelili prvi turnus besplatnih sadnica građanima, poštujući epidemiološku situaciju i mjere.

29.04.2021.
ČESTITKA (Foto)


--> ARHIVA VIJESTI (od 2008. - do danas)


Uprava za šume 2008.