English version
 
 
Ponedeljak, 17.05.2021.
Broj posjeta: 4373189
  Novosti | Tenderi-Konkursi-Ugovori-Odluke | Dokumenti | Organizacija | Direktor | List "Montenegro šume" | Info/Vodič | Foto/Video | Linkovi | Kontakt
Slika dana

Pretraga
 Vijesti
 Tenderi i dokumenti


 

Novosti opširnije

29.04.2021. / ČESTITKA (Foto)


Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti Uprava za šume upućuje iskrene čestitke povodom nastupajućih vaskršnjih praznika, sa željom da predstojeće praznične dane provedete u zdravlju, sreći i blagostanju, u krugu Vaših najmilijih.

Takođe, ovom prilikom svim građanima Crne Gore, Uprava za šume čestita 1. maj, Međunarodni praznik rada, sa željom da u narednom periodu, zajedničkim snagama što prije ublažimo posljedice koje nam je prouzrokovala pandemija korona virusa, a sve u interesu bržeg razvoja i modernizacije poslovnog ambijenta, kvalitetnijih i sigurnijih prava radnika, kvalitetnijeg života naših građana i kompletnog razvoja Crne Gore.

Uprava za šume Crne Gore
 

 

Novosti

13.05.2021.
RAGOVANJE NA TEKST (Foto)Povodom teksta objavljenog na portalu dnevnih novina „Dan“ od 04.05.2021. godine, pod naslovom „Plužine i Šavnik ostaju bez četinara“, a u cilju objektivnog i istinitog informisanja javnosti povodom stanja šuma u područnim jedinicama Plužine i Šavnik, Uprava za šume Crne Gore daje sljedeće Reagovanje.

12.05.2021.
ČESTITKA (Foto)


07.05.2021.
SAOPŠTENJE - Odbijen prigovor D.O.O. "Vektra Jakić" - Pljevlja (FOTO/VIDEO)Vijeće Privrednog Suda odbilo je prigovor DOO “Vektra Jakić” Pljevlja na rješenje od 25.02.2021.godine kojim je ukinuta privremena mjera koja je toj kompaniji više od godinu ipo dana omogućavala da vrši eksploataciju šuma u državnom vlasništvu nakon što je Uprava za šume raskinula koncesioni ugovor.

29.04.2021.
Nastavak podjele besplatnih sadnica (FOTO)Naši zaposleni danas su u Pljevljima podjelili prvi turnus besplatnih sadnica građanima, poštujući epidemiološku situaciju i mjere.

28.04.2021.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: Uprava za šume uspješno realizovala akciju suzbijanja borovog litijaša (FOTO)Uprava za šume je i ove godine, na području kojim gazduje, uspješno realizovala akciju suzbijanja borovog litijaša (Thaumatopoea pityocampa) i time spriječila dalje širenje ove velike štetočine.

--> ARHIVA VIJESTI (od 2008. - do danas)


Uprava za šume 2008.